La denúncia i les acusacions creuades marquen aquest diumenge la campanya electoral

Les infraestructures centren bona part de les crítiques entre les formacions
Redacció Actualitzat
TEMA:
Eleccions municipals 2023

Els partits continuen en campanya i amb intercanvi de retrets. Aquest diumenge, els comuns han carregat contra el PSC i Junts per l'ampliació de l'aeroport del Prat, mentre que Esquerra i Junts critiquen els socialistes per la gestió de Renfe. El líder del PSC, Salvador Illa, insisteix a posar fi a la cultura de la queixa.

Des de Mataró, Pere Aragonès ha criticat el PSC per la gestió de Rodalies:

 

Des de Tarragona, el PSC s'ha mostrat optimista pels resultats que pot obtenir en aquesta ciutat. Illa ha insistit a abandonar la cultura de la queixa.


Per la seva banda, Xavier Trias ha reivindicat el seu programa feminista a l'alcaldia de Barcelona envoltat de les 25 dones de la seva llista i ha reivindicat cobrir la ronda de Dalt.


Els Comuns han fet aquest diumenge un acte de campanya al Prat de Llobregat, on Ada Colau ha criticat Junts i PSC pels projectes d'ampliació de l'aeroport.


A Girona, Guanyem espera ser la primera força a la ciutat força després d'anys de govern municipal de Junts.


Vox ha celebrat aquest diumenge el seu acte central a Barcelona, amb la presència de Santiago Abascal, que és l'únic cop que visitarà Catalunya. Abascal ha carregat contra Sánchez i Colau.

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 2023
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut