Kate Winslet i Leonardo DiCaprio en una escena de la pel·lícula "Titanic"
La pel·lícula "Titanic" es va estrenar el 1997 (GoodFon)

La controvertida fusta de l'escena final de "Titanic" s'ha venut per 663.000 euros

La mítica fusta s'ha subhastat a Dallas juntament amb més de mil objectes d'èxits cinematogràfics de finals del segle XX i principis del XXI

Hi cabien tots dos a sobre? El Jack podria haver sobreviscut al naufragi? La controvèrsia s'ha arrossegat des de l'estrena de la pel·lícula "Titanic", el 1997.  

Potser per aquesta popularitat afegida, la icònica fusta a què Kate Winslet --en el paper de Rose-- i Leonardo DiCaprio --Jack-- s'aferren mentre el vaixell s'enfonsa, ha arribat al preu que se n'ha pagat en una subhasta. S'ha venut per 718.750 dòlars, uns 663.000 euros.

El dilema sobre les possibilitats de supervivència d'en Jack el va resoldre el director de "Titanic", James Cameron, acudint a la física.  

Segons recollia en un documental estrenat l'any passat, van fer proves simulant les condicions de l'escena, tenint en compte pesos, flotabilitat o temperatures, i van comprovar que només un dels dos protagonistes podia sobreviure. Com va ser.

La fusta ha estat l'objecte que ha assolit més valor en la subhasta, que també incloïa el vestit que lluïa Kate Winslet en aquesta escena --venut per uns 115.000 euros-- i altres relíquies de Hollywood, com la destral de Jack Nicholson a "El resplandor".

Altres objectes venuts han estat el fuet que portava l'actor Harrison Ford en una de les pel·lícules d'Indiana Jones, per 525.000 dòlars --uns 484.000 euros--, o la copa del Sant Grial d'un altre dels films de la saga, per 87.500 dòlars --uns 80.700 euros--; així com la jaqueta de cuir que portava Arnold Schwarzenegger a "Terminator 2: El judici final".

En total, més de 1.600 objectes que formaven part d'una cadena de restaurants temàtics, els Planet Hollywood, d'èxits cinematogràfics de les dècades de 1980, 1990 i 2000.

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut