La C-32 està tallada des de poc abans de tres quarts de nou del matí per l'accident d'un autobús que duia treballadors d'Inditex a Tordera (3Cat)

Reobren després de 15 hores el tram de la C-32 tallat per l'accident d'autobús

Poc abans de la mitjanit s'ha acabat de sanejar el túnel on havia quedat encastat el vehicle i s'ha netejat la via

RedaccióActualitzat

Quan faltava un quart d'hora per a la mitjanit ha quedat reoberta al trànsit l'autopista C-32, que havia estat tallada en sentit nord des de quarts de nou del matí arran de l'aparatós accident d'autobús que hi ha hagut a l'entrada d'un túnel entre Pineda de Mar i Tordera, un accident que ha deixat 47 ferits, tres de greus.

La reobertura s'ha fet després que s'ha pogut sanejar l'entrada del túnel on s'ha accidentat l'autobús i s'ha netejat la via.

La posició en què ha quedat el vehicle, encastat amb 45 graus d'elevació, ha complicat els treballs per poder normalitzar la situació a la via, tal com havia avançat al matí el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel.

El vehicle s'ha pogut desencallar cap al migdia i, a mitja tarda, dues grues de gran tonatge han posat dret l'autobús. No ha estat fins a un quart de vuit del vespre que han pogut carregar l'autobús al damunt d'un camió per traslladar-lo fins a un dipòsit de vehicles d'Igualada.

En previsió que el tall de la C-32 s'allargués durant hores, el Servei Català de Trànsit havia habilitat a primera hora de la tarda un carril en la calçada contrària que ha permès recuperar la circulació en sentit Girona.

Aquest carril especial de circulació ha permès alleujar la intensitat de trànsit a l'N-II, on s'han desviat inicialment els vehicles que volien circular per la C-32. Trànsit ha recomanat als conductors vies alternatives com l'AP-7.

En un primer moment, els vehicles que havien quedat atrapats entre la sortida 122 i el túnel han hagut de girar cua acompanyats pels Mossos.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut