La portada de "Tension II", el nou disc de Kylie Minogue

Kylie Minogue anuncia la gira mundial de "Tension Tour" que, de moment, no inclou Barcelona

El 18 d'octubre surt a la venda l'últim àlbum de Minogue, "Tension II", un disc amb 13 temes d'"alta energia i voltatge"
Redacció
TEMA:
Música

L'estrella del pop australiana Kylie Minogue començarà al febrer a Perth la gira mundial de presentació del seu nou disc, "Tension II", que surt a la venda el 18 d'octubre.

La "Tension Tour", que continuarà per altres ciutats australianes, Tailàndia, el Japó, les Filipines i el Regne Unit, no té previst, de moment, fer cap concert a Barcelona.

Serà la vintena gira mundial de la cantant de 56 anys, que va saltar a la fama als anys 80 com un dels personatges centrals de la sèrie australiana "VeÏns". L'exitosa carrera musical de Minogue va començar el 1987 quan va publicar el seu primer senzill, "Locomotion".

L'artista australiana ha fet l'esperat anunci de la nova gira a les xarxes socials amb la frase "Ha arribat el moment". Al cartell, que inclou les dates i les localitzacions de la vintena de concerts ja programats, deixa un bri d'esperança als fans catalans de Kylie perquè hi afegeix que més endavant s'anunciaran més dates:

 

 

Els seguidors de la cantant de Melbourne esperaven amb impaciència les dates dels concerts de la nova gira. No la veien actuar en directe des de les maratonianes actuacions del "Golden Tour", l'any 2019.

Kylie va actuar per primer cop a Barcelona l'any 2011, en un concert al Palau Sant Jordi, i l'última actuació va ser la de l'any 2019 al Festival Cruïlla.

Kylie Minogue, en una actuació de l'anterior gira, "Golden Tour", al Regne Unit (Europa Press)
ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut