Katy Perry amb dos premis VMA, a Nova York aquest dijous (Reuters/Andrey Kelly)

Katy Perry tria la Vila Universitària de la UAB com a escenari del seu últim videoclip

El videoclip "I'm his, he's mine" es va rodar en un cap de setmana a finals de juliol, durant la visita de la cantant a Catalunya

RedaccióActualitzat

La cantant nord-americana Katy Perry va ser a finals de juliol a Barcelona. Se la va veure aparèixer per sorpresa a la festa Churros d'un local d'oci barceloní, però aquest divendres s'ha sabut que va aprofitar la seva estada a Catalunya per rodar el videoclip del tema "I'm his, he's mine", que s'acaba de publicar avui mateix.

El videoclip està rodat a la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Bellaterra.


Usuaris de Twitter han detectat l'escenari d'aquest rodatge i fonts de la universitat han confirmat que el rodatge va ser durant un cap de setmana de finals de juliol.

El videoclip té com a teló de fons alguns dels edificis de l'Autònoma al carrer de la Vila i fins i tot es veu una senyalització amb el logo de la UAB.

"I'm his, he's mine", la nova cançó de Katy Perry, que interpreta amb la rapera Doechii, és una versió d'un clàssic dels anys 90 de la cantant Crystal Waters i forma part del nou àlbum "143", que es publicarà d'aquí a pocs dies, el 20 de setembre. El videoclip ha acumulat en quatre hores gairebé 300.000 reproduccions a YouTube.


Polèmica a Formentera

Fonts de la universitat han explicat al 324.cat que l'equip de la cantant va pagar tarifes de rodatge, com és habitual quan es graven imatges en aquesta localització.

Això, després que aquest mes d'agost saltés la polèmica perquè Perry havia gravat un altre videoclip d'aquest disc a l'espai protegit de s'Espalmador, dins el parc natural de ses Salines, a Formentera. 

En el videoclip de la cançó "Lifetimes", Perry apareix ballant i saltant en diferents paratges naturals de les Pitiüses, com la zona de dunes de s'Espalmador, dins d'una àrea delimitada amb pals i cordes que indiquen que està prohibit el pas.

El govern balear va obrir una investigació i Perry es va defensar dient que havia rebut "aprovació verbal" per rodar a Formentera.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut