Katy Perry ha rodat el videoclip de "Lifetimes" en diferents paratges naturals de les Pitiüses

Katy Perry, investigada per la gravació d'un videoclip en un espai protegit de Formentera

La cantant californiana apareix ballant i saltant a les dunes de s'Espalmador, un illot del Parc Natural de ses Salines

RedaccióActualitzat

El govern balear ha obert una investigació a la cantant Katy Perry arran del seu últim videoclip, enregistrat a l'illot de s'Espalmador, a Formentera. La conselleria de Medi Natural vol determinar si l'artista californiana ha incorregut en una infracció, ja que no tenia el permís necessari per gravar dins dels espais protegits del Parc Natural de ses Salines.

En el videoclip de la cançó "Lifetimes", Perry apareix ballant i saltant en diferents paratges naturals de les Pitiüses, com la zona de dunes de s'Espalmador, dins d'una àrea delimitada amb pals i cordes que indiquen que està prohibit el pas. L'equip de la productora també hi hauria accedit.

En un comunicat emès aquest dimarts, la conselleria ha assegurat que "en cap cas" es va sol·licitar l'autorització requerida, i per això no es tractaria d'un delicte contra el medi ambient, sinó d'una infracció.


En concret, l'article 65 del Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals afirma que les filmacions requereixen autorització expressa de la conselleria competent en matèria de medi ambient, sens perjudici de les que concedeixin altres organismes o institucions.

Circulant en moto sense casc

A més, segons ha avançat IB3, l'Ajuntament de Sant Josep, a Eivissa, també hauria obert un expedient a Katy Perry per gravant imatges circulant en moto per l'illa sense casc --i també sense el permís previ. La sanció podria ascendir fins als 15.000 euros.

La cantant també va gravar algunes escenes al municipi de Vila, però en aquest cas no faria falta cap autorització especial de l'Ajuntament.

En el vídeo es pot veure l'artista dins d'una àrea protegida de s'Espalmador

S'Espalmador, una joia natural

Al costat de la famosa platja de ses Illetes de Formentera, les dunes de s'Espalmador configuren el sistema de dunes més ben conservat de les Balears i té un "gran valor ecològic", indica el Govern balear a la seva web turística.

S'Espalmador és un illot situat al nord de l'illa de Formentera i forma part des del 1980 del Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera. Fa uns 2,9 quilòmetres de longitud i 800 metres d'amplada.

Katy Perry no és l'única estrella nord-americana que ha aprofitat la seva estada a les Pitiüses per crear contingut audiovisual. Aquest agost, l'actor Will Smith hauria gravat una cançó en un hotel de luxe del nord d'Eivissa, tal com ha publicat a les xarxes socials.

 

ARXIVAT A:
MúsicaIlles Balears
Anar al contingut