La cantant Katy Perry està de promoció del seu setè àlbum d'estudi (Paula Jo)

Katy Perry apareix per sorpresa a la festa Churros de Barcelona: "Ens va escoltar i abraçar"

La cantant, en plena promoció del nou àlbum "143", ha aprofitat per presentar un dels temes que en formaran part

RedaccióActualitzat

La cantant Katy Perry ha fet una aparició estel·lar aquest diumenge a la nit en una discoteca de Barcelona que ha provocat l'eufòria --i la sorpresa-- de tots els presents.

Els que eren a la popular festa Churros con Chocolate que se celebrava a la discoteca La Terrrazza, ubicada al Poble Espanyol de Barcelona, l'han pogut veure ballar a l'escenari i repartir begudes entre els assistents.

"Vam estar amb ella ballant i cantant tota la nit, va ser una experiència màgica que no podíem esperar que ens passés i que no oblidarem mai", ha explicat la Paula Jo Gallego al 324.cat.

A la Paula i la seva amiga els van arribar rumors que l'artista aniria a la festa i van anar cap allà. "Vam tenir sort i just ens la vam trobar fora", ha dit.

Un cop a dins, van poder parlar amb ella i explicar-li que eren fans seves des del 2008: "Hem anat a tots els seus concerts i fins i tot tenim tatuatges per ella".

La Paula Jo i la seva amiga van poder parlar i fer-se fotos amb la cantant californiana (Paula Jo)

"Va ser superemocionant, ens va escoltar i ens va abraçar", afegeix.

Perry també ha aprofitat per presentar una nova cançó --"Lifetimes"-- que formarà part d'un nou àlbum, "143", el sisè de la seva carrera.

Aquest és un recull d'algunes imatges cedides per dos usuaris (@paauuulaaa i @Jordiii00) que eren a la festa:

Fa anys que la cantant californiana no treia música nova i el seu retorn, del qual, per ara, només hi ha un primer senzill, ha estat molt esperat entre els fans

Ara, especulen que el seu pas per Barcelona podria ser per rodar-hi un dels videoclips del nou disc.

La festa Churros d'aquest diumenge era una de les últimes celebracions emmarcades dins dels actes de l'Orgull que han tingut lloc aquest cap de setmana a Barcelona.

Com cada any, el principal esdeveniment ha estat la desfilada del Pride Barcelona que, amb 120.000 persones, ha tancat un mes d'activitats amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBIQ+

La mateixa Katy Perry ha compartit a les xarxes socials un recull de fotos de la nit a la ciutat: 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut