Fragment del vídeo publicat pel Palau de Kensington amb Kate Middleton i la seva família
"No us puc explicar l'alleujament que suposa haver completat el tractament", diu Kate Middleton al vídeo (Palau de Kensington/Will Warr)

Kate Middleton acaba la quimioteràpia contra el càncer: "Pot sortir llum de la foscor"

El Palau de Kensington ha publicat un vídeo on la princesa Caterina explica que "els darrers nou mesos han estat increïblement durs" per a la família, després del seu diagnòstic de càncer

RedaccióActualitzat

Kate Middleton, la princesa de Gal·les, ha explicat en un vídeo publicat aquest dilluns a les xarxes del Palau de Kensington que ha completat el tractament de quimioteràpia iniciat al març pel seu càncer.

Al comunicat, la princesa Caterina ha explicat que, tot i haver completat la quimioteràpia, "el camí cap a la recuperació completa és llarg".

"Guillem i jo estem molt agraïts pel suport que hem rebut i hem tret molta força de tots els qui ens estan ajudant en aquests moments."

De fet, segons recull la BBC, el mateix Palau de Kensington ha explicat que encara no és possible determinar si Kate està completament lliure del càncer.
 

"Començo aquesta fase de la recuperació amb un sentit renovat d'esperança"

Kate Middleton ha explicat que centra els seus esforços a mantenir-se saludable, tot i que espera "tornar a treballar" i participar en alguns esdeveniments públics "en els mesos vinents, quan pugui".

"Malgrat tot el que ha passat, començo aquesta fase de la recuperació amb un sentit renovat d'esperança i agraïment de la vida... A tots els que continueu el vostre periple pel càncer, estic al vostre costat. (...) De la foscor, en pot sortir llum. Deixem que brilli", manifesta en el comunicat. 

Fragment del vídeo publicat pel Palau de Kensington (Palau de Kensington/Will Warr)

La princesa Caterina va anunciar que tenia càncer al març després de mesos d'especulacions. En aquell moment, Kate va explicar que li havien detectat la malaltia al gener després d'una cirurgia abdominal major. Han estat, per tant, uns 9 mesos de tractament. 

La darrera notícia sobre la recuperació de Middleton s'havia produït al juny, quan va comunicar amb una fotografia que evolucionava favorablement

El que continua sent una incògnita és quina mena de càncer té, perquè l'oficina reial no n'ha donat mai detalls. 

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut