L'acusada, durant el judici

Jutgen una dona a Lleida per intentar matar el marit amb unes natilles amb sedants

L'acusada afirma que les natilles eren per a ella i nega també que després intentés matar l'home a cops amb una ampolla de cava
Redacció Actualitzat
TEMA:
Judicial

L'Audiència de Lleida ha començat a jutjar aquest dimecres una dona de Mollerussa, al Pla d'Urgell, acusada d'intentar matar el seu marit barrejant medicaments antidepressius i sedants en unes natilles.

Segons l'acusació, com que l'home no se les va menjar, va intentar matar-lo després colpejant-lo al cap amb una ampolla de cava mentre es banyaven al lavabo.

L'acusada, per qui la fiscalia demana vuit anys de presó, ha negat els fets, i ha assegurat que les natilles eren per ella i que hi havia barrejat conscientment la medicació que li havia receptat el psicòleg.

 

Gust amargant


En la seva declaració al judici, el marit ha assegurat que la dona li va portar les natilles perquè se les mengés:

 

"A l'hora de les postres, em va servir unes natilles de xocolata amb nata i, quan vaig tastar-les, vaig notar un gust amargant. Ella deia que no podia ser, però vaig anar a la nevera, vaig obrir unes altres natilles iguals i aquelles tenien bon gust."

 

La dona, en canvi, ha assegurat que les natilles eren per a ella, i que per això hi havia barrejat la medicació esmicolada. Una de les filles ha posat en dubte la versió de la mare assegurant que mai l'ha vist prendre medicaments receptats per un psicòleg, perquè "és més de teràpies alternatives".

 

 

Cava al bany


Segons el relat de la Fiscalia, l'episodi de les natilles no va ser l'únic intent de la dona de matar el seu home. Aquell mateix dia del febrer de l'any passat, la parella va pujar a compartir un bany amb una ampolla de cava.

La versió que l'acusada ha explicat en el judici és que el marit volia tenir relacions sexuals i ella s'hi va negar:

 

"Ell em va agafar per insistir, i aleshores vam caure els dos. De sobte el vaig veure amb l'ampolla de cava a les mans. Jo vaig intentar prendre-li perquè tenia por que em pegués, però no li vaig donar cap cop al cop amb l'ampolla."


La Fiscalia, en canvi, sosté que, una vegada a la banyera, ella va sortir primer, va llençar el seu marit a terra i va començar a colpejar-lo amb l'ampolla. L'home va aconseguir arribar fins a l'habitació de la seva filla i des d'allà va trucar el 112.

L'home estava tancat a l'habitació quan van arribar els Mossos d'Esquadra, que van haver de trencar un vidre de la porta d'entrada de l'habitatge per poder entrar. Els agents van trobar la dona a la banyera, amb un vidre a la mà, amb el qual s'havia fet talls al canell.

La parella està casada des de fa 30 anys, però, segons ha declarat la dona al judici, portaven uns anys de crisi. Una de les filles ha explicat que el dia abans dels fets, l'acusada s'havia interessat per les pòlisses d'assegurances del seu marit.

Tot i que la fiscalia reconeix que la dona té trets característics d'un trastorn de personalitat, considera que era perfectament conscient dels seus actes. L'acusada està en presó preventiva des que van passar els fets. Està previst que el judici duri dos dies.

 

 

ARXIVAT A:
Judicial
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut