Joves empaiten policies locals i mossos d'esquadra a la festa major de Tiana

Un grup de persones s'ha encarat a la policia i els ha fet fugir després d'assistir a un concert de les festes del municipi

RedaccióActualitzat

Un concert de la festa major de Tiana ha acabat amb una persecució a la policia. Joves que sortien del concert han començat a empaitar agents de la policial local i dels Mossos d'Esquadra.

Els policies havien anat a la zona cap a les dues de la matinada després que un grup de persones ha començat a fer llançaments al final d'un concert. A la zona, hi havia efectius de la unitat dels ARRO dels Mossos, que no van arribar a actuar.

La protesta es va traslladar en forma de concentració als voltants del lloc del concert. Dues hores més tard, a les quatre de la matinada, va augmentar la tensió. A aquella hora, la policia va rebre un avís d'un apunyalament que podria ser fals. Quan van arribar al lloc no hi havia cap ferit.

Va ser llavors quan al voltant d'un centenar de persones va atacar els agents, contra els quals van llançar objectes fins a aconseguir que els policies retrocedissin.

Com es veu al vídeo, les persones no només empaiten els agents, sinó que també els tiren llaunes i ampolles.

A la zona es van desplaçar de nou efectius d'ARRO que van poder dispersar momentàniament els joves. Al cap de poca estona, un grup de persones va tornar, més organitzat, però la policia els va acabar fent fora.

El balanç ha estat de dos policies locals de Tiana i un de Montgat ferits lleus.

Els mossos han obert diligències per desordre públic, desobediència i atemptat contra l'autoritat, però de moment no s'ha fet cap detenció.

Uspac, un dels sindicats dels Mossos, ha denunciat els fets i ha dit que els companys han hagut d'actuar sense el suport necessari.

 

ARXIVAT A:
SeguretatPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut