Josep Rull no descarta sumar-se a la vaga de fam que han començat Sànchez i Turull

Ho ha assegurat el seu advocat, Jordi Pina
Actualitzat
TEMA:
Vaga de fam

L'advocat Jordi Pina, que representa Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull, ha explicat al programa "Preguntes freqüents" de TV3 que Rull podria sumar-se a la vaga de fam que han començat aquest dissabte Jordi Sànchez i Jordi Turull, però que encara no ha decidit.

"Ell m'ha dit: 'Jo no ho descarto. Ho estic acabant de valorar, de meditar'. Però de moment comencen ells dos, també per una qüestió més simbòlica que ells havien de ser presidents."

 

 

Pina ha rebutjat parlar de la resta de presos perquè no els representa, però ha insistit, pel que fa a Rull, que "s'està preparant per si pren la decisió, que no la descarta".

 

 

Per la seva banda, el doctor Padrós, metge personal tant de Sànchez com de Turull, ha admès que ha parlat de la vaga de fam amb la resta dels presos preventius del procés, malgrat que ha rebutjat respondre a la pregunta de si s'ho estan plantejant per respectar el secret professional.

 

 

 

El doctor Padrós ha reconegut que un trasllat a Madrid per assistir al judici seria una dificultat per als presos que facin la vaga de fam, però no ha volgut avançar esdeveniments.


També ha anunciat que es crearà una comissió d'experts per fer-ne el seguiment mèdic, documentar el cas i evitar coaccions.

 

 

 

El docent balear Jaume Sastre, que va fer una vaga de fam de 41 dies per defensar el català, creu que és una tortura obligar-los a seguir fent la rutina diària, que en el cas de Turull i Sànchez consisteix a retirar les safates de menjar dels seus companys i llençar-ne les restes.

 

Notícia relacionada: El protocol que hauran de seguir Sànchez i Turull per a la vaga de fam a Lledoners

 

 

 

ARXIVAT A:
Vaga de fam Josep Rull Jordi Turull Jordi Sànchez Govern empresonat Procés català Judici procés
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut