Jack Sparrow conversa amb dos nens ingressats a l'Hospital Universitari Donostia, aquest dijous (EFE/Irekia)

Johnny Depp es torna a vestir de Jack Sparrow i sorprèn els nens de l'Hospital Donostia

L'actor i músic és al Festival de Sant Sebastià per presentar la seva segona pel·lícula com a director, sobre el pintor i escultor Amedeo Modigliani
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

Visita sorpresa del pirata Jack Sparrow, aquest dijous, a l'Hospital Universitari Donostia, on ha conversat i s'ha fet fotos amb nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria i Oncologia.

El centre ha dit que el gest de Depp ha estat "una alenada d'aire fresc per a tota la planta".

Osakidetza, el Servei Basc de Salut, que ha agraït a Depp la visita, ha explicat en un comunicat que l'actor "ha conversat, jugat i rigut" amb els infants i "els ha ajudat a oblidar per uns minuts les dificultats que estan travessant".

Johnny Depp, com a Jack Sparrow, ha visitat nens hospitalitzats en diverses ciutats del món (EFE/Irekia)

Johnny Depp, que ha interpretat el capità de La Perla Negra en quatre ocasions, és a Sant Sebastià per participar en el festival de cinema, on ha presentat la seva segona pel·lícula com a director, "Modi, three days on the wings of madness", que repassa tres dies del pintor i escultor Amedeo Modigliani en el París de la Primera Guerra Mundial.

Admiradors de Depp es fan fotos amb ell a l'arribada al Festival de Cinema de Sant Sebastià (EFE/Javier Etxezarreta)

Rebut com una estrella a la catifa vermella, Depp ha tornat a Donostia tres anys després d'una visita polèmica arran de l'enfrontament legal --i molt mediàtic-- amb Amber Heard, la seva exdona, que el va acusar de maltractament.

Ell va respondre acusant-la de difamar-lo i el jurat li va donar la raó i va obligar Heard a indemnitzar-lo, tot i que també va imposar a Depp una indemnització molt menor per a ella.

El cas, molt mediàtic, ha apartat Depp dels grans estudis i li ha tancat les portes de Disney, productora de "Pirates del Carib".

Johnny Depp amb el repartiment de "Modi, three days on the wing of madness", que ha dirigit (EFE/Juan Herrero)

Més enllà de tot aquest afer, i del fet que Depp no interpreta el pirata Jack Sparrow des del 2017, el personatge continua sent molt estimat per molts infants d'arreu del món.

Aquesta no és la primera vegada que Jack Sparrow visita els nens d'un hospital. Va fer el mateix a Brisbane, Austràlia, quan estava rodant l'última de les quatre pel·lícules de la sèrie, però també ho ha fet en centres hospitalaris de París, Londres i Vancouver, al Canadà.

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut