El cantant i el guitarrista de Jan'es Addiction s'han encarat en plena actuació

Jane's Addiction demana perdó als fans per una baralla en ple concert

El grup de rock californià ha cancel·lat l'actuació que tenia prevista per a aquest diumenge després que el cantant Perry Farrell s'encarés amb el guitarrista David Navarro dalt de l'escenari
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

La imatge s'ha fet viral: el cantant de Jane's Addiction, Perry Farrell, es dirigeix cap al guitarrista del grup, David Navarro, i li clava una empenta en ple concert.

Després d'uns segons de tensió, i davant la sorpresa de milers d'espectadors, treballadors del concert retenen el cantant del grup i se l'enduen per evitar que l'enfrontament vagi a més.

Les imatges compartides per la dona del cantant, Etty Lau Farrell, mostren clarament com Farrell li busca el cos a Navarro mentre li crida. El guitarrista se l'intenta treure de sobre, però el cantant i líder de la banda persisteix i li intenta donar un cop de puny a l'altura del pit.

En el text de la publicació, Etty Lau Farrell explica els motius de la reacció:

La frustració d'en Perry havia anat augmentant, nit rere nit,  perquè sentia que el volum de l'escenari era massa alt i la banda tapava la seva veu. En Perry ha patit tinnitus i mal de coll cada nit. Però quan el públic de la primera fila ha començat a queixar-se a Perry que la banda estava tocant massa fort i que no el podien sentir, en Perry ha perdut els nervis.

Tot plegat va tenir lloc en un concert de la banda al Leader Bank Pavilion de Boston.
 

Demanen perdó i cancel·len el pròxim concert

Davant la repercussió que han tingut aquestes imatges, la banda californiana ha publicat un missatge a les seves xarxes socials en què demana perdó als seus fans i anuncia que cancel·la l'actuació prevista per a aquest diumenge a Connecticut:

"Volem presentar una disculpa sincera als nostres seguidors pels fets que van tenir lloc ahir a la nit.

Com a conseqüència dels fets, cancel·lem l'actuació de demà [diumenge] a la nit a Bridgeport.

Els reemborsaments es faran efectius al punt de compra o a través de plataformes de revenda de tercers."

Missatge publicat al compte d'Instagram de la banda (Jane's Addiction)

Des de mitjans d'agost, Jane's Addiction està fent una gira pels Estats Units amb una trentena de concerts. La banda encara no ha confirmat si es faran la resta de concerts de la gira.

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut