Ja poden consultar les notes de selectivitat els 34.000 alumnes de tot Catalunya

La sol·licitud de revisió d'exàmens es podrà fer del 27 al 29 de juny, i els resultats de la revisió seran publicats el 9 de juliol

Actualitzat

Els 34.000 alumnes d'arreu de Catalunya que aquest any s'han presentat a les proves d'accés a la universitat ja poden consultar els resultats al portal accesuniversitat.gencat.cat.

Al mateix web, els estudiants podran obtenir un certificat de la prova amb les qualificacions. Aquest certificat és un document amb codi segur de verificació (CSV), que li dona la mateixa validesa que un d'original.

D'aquí dues setmanes es faran públiques les notes de tall per accedir els diferents graus de les universitats catalanes.

                        Notícia relacionada: La selectivitat perfecta: una noia valenciana treu la nota màxima a la PAU

Un cop sabuts els resultats de la prova d'accés a la universitat, els estudiants que no estiguin d'acord amb la puntuació obtinguda en una o diverses matèries poden demanar una revisió de la qualificació obtinguda en els exàmens en què es consideri incorrecta l'aplicació dels criteris generals d'avaluació i/o específics de correcció.

 

La sol·licitud de revisió d'exàmens es podrà fer des d'aquest dimecres dia 27 fins aquest divendres dia 29 de juny, i els resultats de la revisió seran publicats el 9 de juliol. L'estudiant que hagi sol·licitat revisió de qualificacions podrà veure els exàmens un cop hagi acabat tot el procés de revisió. Els interessats hauran d'identificar-se amb el seu DNI, NIE o passaport per poder veure els exàmens.

Únicament es consideren persones interessades l'alumnat que ha fet els exàmens. El temps màxim per veure'ls serà de 15 minuts.

El termini de preinscripció per a les universitats es tanca el 2 de juliol. A partir d'aquesta data es faran públiques les notes de tall.

ARXIVAT A:
Educació Universitat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut