Façana de l'Hospital de Berga
L'Hospital de Berga ha obert una investigació interna per aclarir els fets (ACN)
Berga

Investiguen una falsa metgessa que va treballar a urgències de l'Hospital de Berga 7 mesos

La dona també havia treballat a l'Hospital Quirón Dexeus de Barcelona i tant els Mossos com l'Hospital de Berga han obert una investigació per aclarir els fets

RedaccióActualitzat

Una dona ha treballat durant més de mig any al servei d'urgències de l'Hospital de Berga sense ser metgessa. Segons ha pogut saber TV3, la mateixa dona també havia treballat a l'Hospital Quirón Dexeus de Barcelona.

El centre de la capital del Berguedà, que depèn del Servei Català de la Salut, va denunciar el cas divendres als Mossos d'Esquadra, mentre que la direcció de l'hospital barceloní ha confirmat que s'ha sumat a la denúncia.

La dona ha quedat suspesa de feina a Berga i s'han obert dues investigacions, una dels Mossos i una altra d'interna, per intentar esbrinar com va ser possible que acabés treballant al centre sanitari. 

L'alerta la van donar companys del mateix servei en veure que no seguia els protocols d'actuació i que hi havia procediments que no sabia resoldre.

Tot i així, segons el Departament de Salut, no consta cap reclamació de pacients atesos durant aquest temps.

En el moment en què es va saber de la irregularitat, l'hospital va obrir un expedient a la dona, que es va quedar sense feina de forma immediata, dijous passat. L'endemà, l'hospital va presentar una denúncia als Mossos per intrusisme professional. 

La dona va entrar a treballar a l'hospital al desembre i ha desenvolupat tasques de metgessa durant set mesos. 

Des del centre han declinat fer declaracions fins que no s'hagi tancat l'informe intern per determinar quin o quins errors han permès aquesta situació. 

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut