L'actor francès Alain Delon

Investiguen si Alain Delon és víctima d'"assetjament moral" per part de la seva companya

La justícia francesa obre una investigació després de la denúncia dels tres fills de l'actor francès, de 87 anys
Actualitzat
TEMA:
Cinema

Vint-i-quatre hores després que els fills d'Alain Delon presentessin una denúncia contra la companya de l'actor francès, la justícia francesa ha obert una investigació per aclarir si comet "assetjament moral" contra Delon.

Aquesta és l'acusació dels tres fills, que asseguren que Hiromi Rolin, que viu amb ell, "abusa" de la situació de debilitat de Delon, que té 87 anys. A més, diuen que obstaculitza la relació entre pare i fills. 

Relaten que des que Delon va patir el 2019 un accident vascular cerebral, cada cop és mostra més "agressiva" i que controla les converses telefòniques i els correus electrònics que li arriben.

L'advocat dels fills, Christophe Ayela, ho ha explicat així en un comunicat:

"Aquesta dona no deixa d'aïllar-lo dels seus éssers estimats, dels seus amics i de la seva família, utilitzant maniobres i amenaces."

La denúncia ha estat presentada per Anthony, Anouchka i Alain Fabien Delon. A més, el fill més gran, Anthony Delon, ha presentat una segona denúncia per actes "d'assetjament moral, violència contra persones vulnerables, i abús de debilitat".

En una carta que aquest fill ha fet pública, explica que la situació ha empitjorat i que el passat 27 de juny va ser el mateix Alain Delon qui va demanar per escrit a Hiromi Rolin que marxés de forma definitiva de la residència que comparteixen.

L'actor Alain Delon, fa uns anys

Alain Delon viu amb Rolin --a qui fa temps ell mateix va descriure com la seva "companya japonesa" en un programa de televisió-- a Douchy, a un centenar de quilòmetres al sud de París.

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut