La investigació la porta la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra
Detall d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Investiguen com a crim masclista la mort violenta d'una dona a Sant Martí, a Barcelona

La dona va ser trobada amb signes de violència en un domicili aquest divendres al migdia

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona a Barcelona i la principal hipòtesi és que es tractaria d'un nou crim masclista.

El cos el van trobar aquest divendres al migdia amb signes de violència en un domicili del districte de Sant Martí.

Cap a tres quarts d'una del migdia els agents van rebre un avís on s'informava que en un pis hi havia el cos d'una persona morta. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar agents de policia i també efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques i van trobar-hi la dona. 

El cas es troba sota secret d'actuacions.

La policia, que està investigant l'entorn de la víctima, treballa amb diverses línies d'investigació, però tot apunta que es tractaria d'un crim masclista. Si això es confirmés, aquesta seria la quinzena víctima mortal del 2023


On demanar ajuda en cas de violència masclista

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia tots els dies de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït. No queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió també es pot trucar al 112 o demanar ajuda al WhatsApp 601 00 11 22, que ofereix informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

També es pot recórrer als diversos serveis públics d'informació i atenció, com les oficines d'informació de l'Institut Català de les Dones (ICD) o els Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i els Serveis d'Intervenció Especialitzada (SIE).

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaMossos d'Esquadra
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut