La perruqueria on hi hagut un mort està al passeig Manuel Girona (Laura Bernis)

Investiguen la mort a trets d'un home en una perruqueria de Sarrià, a Barcelona

La víctima és el marit de la perruquera, que ha estat tirotejat per un home que duia la cara tapada i que ha fugit del lloc dels fets
Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una persona en una perruqueria al districte Sarrià - Sant Gervasi. La víctima és el marit de la perruquera, que ha estat tirotejat per un home que duia la cara tapada i que ha fugit del lloc dels fets.

 

Els Mossos d'Esquadra mantenen totes les hipòtesis obertes en la investigació però de moment no hi ha cap detingut en relació amb els fets.

La jutgessa que s'ha fet càrrec del cas ha ordenat l'aixecament del cadàver poc abans de la una de la matinada i ha decretat el secret de sumari. La víctima, marit de la propietària de l'establiment, és un home de 47 anys.


Un encaputxat

Els fets han passat al final de la jornada laboral, quan la perruqueria ja havia tancat les portes al públic i els treballadors havien recollit la recaptació. Quan anaven a sortir de l'establiment, un home ha entrat al local armat i ha fet diversos trets, un d'ells ha causat la mort de la víctima instantàniament.

Els Mossos han rebut l'avís al voltant de les nou del vespre i immediatament hi han acudit diverses patrulles. De moment no s'ha detingut l'agressor, que duia la cara coberta i ha fugit ràpidament del lloc dels fets, el numero 71 del passeig Manuel Girona de Barcelona.

 


L'avís s'ha rebut a les nou del vespre i, segons han informat mossos, la Divisió d'Investigació Criminal s'ha fet càrrec de la investigació.

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut