Intercepten una narcollanxa amb quatre tones d'haixix a l'Ametlla de Mar

Els Mossos d'Esquadra detenen set persones, que ja han ingressat a la presó, i intervenen 99 fardells de droga i l'embarcació amb la qual els transportaven

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van interceptar el desembarcament de quatre tones d'haixix a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Els agents van detenir set persones quan intentaven descarregar la mercaderia a la cala de Port Olivet, i se'ls van intervenir 99 fardells d'haixix i la narcollanxa amb la qual transportaven la droga.

L'operació va començar diumenge quan una patrulla de seguretat ciutadana de l'Ametlla de Mar va intentar aturar un vehicle en un control rutinari, pels volts de les cinc de la matinada. El conductor va fer cas omís de les indicacions dels agents, va accelerar i va fugir.

Els agents van acabar localitzant el vehicle en un pàrquing proper a la cala de Port Olivet, i van detectar un individu que fugia en direcció a la platja. Allà, dins l'aigua van observar una embarcació tipus planadora, de tretze metres d'eslora i amb tres motors, on hi havia una dotzena de persones descarregant fardells de droga. La policia també va detectar una furgoneta preparada per transportar-los.

Agents dels Mossos d'Esquadra treballen en el decomís de 99 fardells d'haixix, a la cala Port Olivet de l'Ametlla de Mar
Agents dels Mossos d'Esquadra treballen en el decomís de 99 fardells d'haixix a la cala Port Olivet de l'Ametlla de Mar (Foto cedida a l'ACN pels Mossos d'Esquadra)

Quan van detectar la presència policial, els membres de la xarxa van fugir, però els agents van aconseguir detenir-ne set. Aquest dimarts, el jutjat de guàrdia de Tortosa ha decretat l'ingrés a presó per a tots ells.

La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra de les Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de la investigació per identificar la resta d'implicats i l'organització criminal que hi ha al darrere.

 

 

ARXIVAT A:
NarcotràficDrogues
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut