Les xarxes de Meta han deixat de funcionar cap a les 16.00 hores (iStock)

Instagram i Facebook pateixen una caiguda a escala mundial durant dues hores

Les xarxes de Meta han deixat de funcionar cap a les 16.00 hores i el funcionament s'ha restablert prop de les 18.00 hores

Redacció/agènciesActualitzat

Les xarxes socials Instagram i Facebook, totes dues de l'empresa Meta, han registrat una caiguda mundial que ha deixat sense servei usuaris d'arreu del món durant prop de dues hores aquest dimarts.

Els problemes han començat al voltant de les 16.00 hores, quan les dues xarxes han deixat de mostrar actualitzacions, segons el portal especialitzat Down Detector. Cap a les 18.00 s'ha recuperat el funcionament normal.

De moment, l'empresa no ha emès cap comunicat sobre una caiguda mundial que també ha afectat Threads i el servei de missatgeria Messenger, de la mateixa companyia.
 

Problemes en iniciar sessió i en carregar continguts

Dificultats a l'hora d'iniciar la sessió, de carregar els continguts i al mateix lloc web han sigut els problemes principals detectats a les plataformes. En el cas de la versió mòbil, els usuaris s'han trobat que en intentar obrir la sessió se'ls expulsa directament de l'aplicació.

Com passa habitualment en aquestes situacions, els usuaris han utilitzat X --abans Twitter-- per comprovar l'abast del problema. Entre d'altres, l'etiqueta #InstagramDown s'ha col·locat entre les més populars aquesta tarda.

ARXIVAT A:
FacebookInstagramTecnologia
Anar al contingut