Iniciativa presenta concurs de creditors i un ERO per un deute de 9 milions
Els coordinadors d'ICV, David Companyon i Marta Ribas (ACN)

Iniciativa presenta concurs de creditors i un ERO per un deute de 9 milions

RedaccióActualitzat

Iniciativa per Catalunya Verds anirà a concurs de creditors. El consell nacional del partit ha acordat acollir-se a aquest procediment i obrir un expedient de regulació d'ocupació (ERO) perquè acumula un deute de 9,2 milions d'euros.

Segons els ecosocialistes, la formació "no es troba en una situació d'insolvència" actualment, però temen que "els propers mesos es pugui produir aquesta possibilitat".

La decisió s'ha pres en el consell nacional de la formació, màxim òrgan de la direcció, aquest divendres. El procés es formalitzarà els pròxims dies, quan la documentació estigui preparada.

El partit xifra el deute en 9,2 milions d'euros. Assegura que s'ha acumulat al llarg dels anys, però que "s'ha anat reduint substancialment". L'actiu actual de la formació és de 26 locals amb un valor de taxació de 8,2 milions. Entre d'altres, hi ha la seu d'Iniciativa al passatge del Rellotge a Barcelona, que, segons els ecosocialistes "no s'ha pogut vendre en les condicions adequades per amortitzar l'endeutament".

ICV assegura que està al corrent de pagament dels salaris del personal, de les cotitzacions a la Seguretat Social i de les obligacions fiscals.

Els ecosocialites destaquen que en la 10a Assemblea Nacional del 2013 es va obrir "un procés de confluència amb altres forces polítiques i socials". Per això, ICV no s'ha presentat com a tal a les últimes eleccions catalanes, municipals, europees i generals.

 

Anar al contingut