Incendi en un hotel de Barcelona amb nou persones ferides, dues en saltar al buit

En estat crític una de les persones ferides en el foc que ha cremat al tercer pis d'un hotel del barri del Poble-sec

RedaccióActualitzat

Poc abans de la una del migdia d'aquest dissabte els bombers han rebut l'avís que hi havia un incendi en un hotel del barri del Poble-sec de Barcelona.

Es tracta de l'Hotel Coronado, al carrer Nou de la Rambla. L'incendi s'ha declarat al tercer pis i els bombers han desallotjat l'edifici i han aconseguit extingir les flames:

 

Nou persones han quedat ferides durant l'incendi, la majoria per inhalació de fum, i efectius d'emergències mèdiques, el SEM, les han atès i han portat les més greus a centres hospitalaris.

Una de les persones ferides està en estat crític per cremades a tot el cos i inhalació de fum; dues estan greus; dues, menys greus, i 4 ja han rebut l'alta allà mateix.

Els dos ferits greus són persones que, fugint del foc, han saltat des de finestres del tercer pis després que alguns veïns i personal de l'hotel hagin tret matalassos sofàs i els hagin posat a sota per esmorteir el cop:

 

Els bombers han arribat després que les dues persones saltessin per la finestra, i en una habitació del tercer pis han trobat la persona ferida crítica per cremades i inhalació de fum.

El foc ha començat en aquesta habitació i s'ha estès per part del passadís, i el fum i les altes temperatures a què s'ha arribat en aquesta planta han portat les dues persones a decidir saltar al carrer.

Els Mossos han obert una investigació per esbrinar les causes de l'incendi, que ha afectat del tot la tercera planta, cosa que ha obligat a reubicar els clients que hi havia allotjats.

 

ARXIVAT A:
Incendis
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut