Madrid

Iglesias: "Pedro Sánchez ha estat 10 dies sense respondre la nostra proposta de govern"

Responent als útims moviments de pacte d'investidura, el líder de Podem ha recordat que el suport de C's i Podem a la vegada no és possible

RedaccióActualitzat

Pablo Iglesias creu que només hi ha dues opcions de govern en aquest país. Una és un govern de gran coalició que impliqui acord entre PP, PSOE i C's. I l'altra, un acord entre Podem, el PSOE i Esquerra Unida. 

El líder de Podem ha recordat que "un acord de govern que impliqui el suport de C's i Podem simultàniament no és possible" i ha reiterat que, al seu parer, un govern "de progrés" és possible.

Iglesias ha lamantat que Sánchez hagi estat 10 dies sense respondre la seva  proposta de govern i que ara plantegi "seguir un camí amb actors que ja li han dit que no". El líder de la formació morada ha recordat al del PSOE que continuen tenint la mà estesa i li ha criticat que vulgui buscar un acord amb Ciutadans, "que en última instància és el PP diferit", ha dit.

Iglesias ha dit que té una "bona relació" amb el líder de la formació taronja, Albert Rivera, i no descarta arribar a acords puntuals amb ell, però ha reiterat que és "impossible" posar-se d'acord amb aquest partit per formar govern.
 
            
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut