Identifiquen l'autor de l'atropellament a la Diagonal de Barcelona la nit de Cap d'Any

Un noi de 25 anys va resultar ferit crític i el cotxe va fugir baixant per la vorera central de la Rambla de Catalunya

Actualitzat

Mig any després, la col·laboració ciutadana ha permès identificar un jove francès com l'autor de l'atropellament, la nit de Cap d'Any, d'un noi de 25 anys, que va resultar ferit crític. El noi va fugir amb el cotxe baixant per la vorera central de la Rambla de Catalunya.

Després d'una minuciosa investigació de la Guàrdia Urbana, amb l'ajuda de les càmeres de l'encreuament a la Diagonal i la Via Augusta i el testimoni d'una persona allotjada en un hotel d'Olèrdola, a l'Alt Penedès, s'ha pogut identificar el cotxe i els ocupants i conductor del vehicle.

Totes els indicis, les proves i les imatges obtingudes conclouen que sempre va conduir la mateixa persona i que en el cotxe viatjaven quatre persones, segons ha explicat la Guàrdia Urbana.

La testimoni es va fixar que el dia 31 de desembre, el cotxe, a l'aparcament, estava intacte, i que l'endemà estava danyat. Com que això li va cridar l'atenció, en va informar la Guàrdia Urbana.

El jove que va resultar ferit va estar ingressat pràcticament dos mesos a l'Hospital Clínic en estat greu i amb pronòstic reservat. A finals de febrer, va rebre l'alta mèdica i ha anat evolucionat favorablement.

Ara el cas està en mans de la justícia francesa, que investiga el detingut per un delicte de lesions greus, conducció temerària i omissió del deure de socors.

El fet que tant el conductor com la resta d'ocupants del cotxe no fossin residents a Barcelona ha dificultat la investigació del cas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut