Identificats més de 100 menors que publicaven vídeos sexuals per aconseguir "likes"

Els menors feien difusió a les xarxes socials de material sexual infantil produït per ells mateixos
Redacció Actualitzat
TEMA:
Menors

La Policia Nacional ha engegat una macrooperació contra la difusió per internet de material sexual infantil produït pels mateixos menors que el penjaven a les xarxes. S'ha identificat més d'un centenar de menors que hi havien publicat vídeos seus amb contingut sexual.

La publicació de les imatges, que corresponen a menors de fins a 13 anys, es feia a través dels seus comptes a Instagram, Twitter o YouTube. Els menors identificats, un total de 110 de tot l'estat espanyol, aprofitaven moments d'intimitat per gravar els vídeos i sovint s'hi mostraven amb amics o familiars de la seva edat. En alguns casos, també hi sortien amb nens despullats d'entre dos i cinc anys.

Les famílies sabien que els menors eren usuaris de les xarxes socials però, segons la policia, no eren conscients del que hi feien.

Segons la Policia, ho feien per aconseguir més seguidors i "likes" a les xarxes socials. Amb tot, també han descobert que diversos adults ja havien contactat amb alguns menors per demanar-los vídeos.

La macrooperació contra la difusió "online" de material sexual que els mateixos menors havien produït per pujar-lo a les xarxes socials ha permès posar sobre la taula el total desconeixement per part dels pares de l'activitat dels seus fills a les xarxes i sobretot del perill que comporta:

 

L'operació policial s'està portant a terme en col·laboració amb els investigadors del Centre Nacional per a Menors Desapareguts i Explotats dels Estats Units.

ARXIVAT A:
Menors
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut