Lliga de campions

Harry Kane: Pòquer i hat-trick de penals per catapultar el Bayern (9-2)

La voracitat de l'anglès ha esmicolat el Dinamo de Zagreb en una segona part amb 9 gols. Els de Múnic presenten candidatura a Europa

Redacció Esport3Actualitzat

És la Champions més competida de tots els temps. Si més no, no hi havia hagut mai tants aspirants a l'orelluda. Trenta-dos clubs han arrencat l'aventura europea en una nova versió de la Lliga de Campions. Múnic és la destinació final. El 31 de maig del 2025 s'hi disputarà la final del torneig.

En la posada en escena d'aquesta Champions 24-25, ja ha presentat credencials, precisament, el propietari de l'Allianz Arena. El Bayern no ha tingut miraments contra el Dinamo de Zagreb (9-2). En la golejada, Harry Kane hi ha aportat un pòquer de gols, tres des del punt de penal. Ja ha fet 53 dianes amb el Bayern, en els 50 partits que ha jugat amb els de Múnic.

En el festival bavarès, s'hi ha afegit el francès Michael Olise amb un doblet. Era la seva estrena en la Champions, després de ser fitxat del Crystal Palace. Dels nou gols del Bayern, el millor ha estat de Guerreiro i gràcies a l'assistència de Musiala. L'alemany ha girat tot el cos per cedir-la amb el pit al seu company. Sané i Goretza han completat la golejada.

El Bayern és el primer líder de la Champions. La segona posició és per a l'Aston Villa d'Unai Emerey. Després de més de 40 anys d'absència en la màxima competició europea, els "villans" han reaparegut amb fermesa. Han tombat el Young Boys a domicili (0-3), amb gols de Tielemans, Ramsey i Onana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut