Alain Delon
L'actor francès Alain Delon en una imatge d'arxiu

Guerra al clan d'Alain Delon: l'última parella de l'actor acusa els fills de voler matar-lo

Els tres fills i l'excompanya de l'actor francès protagonitzen un espectacle mediàtic i judicial de denúncies i contradenúncies

Continua la guerra oberta dins la família de l'actor Alain Delon. Aquesta setmana la justícia francesa va enviar un metge per avaluar la situació real de l'actor de 88 anys abans de decidir si calia establir mesures legals per garantir la seva protecció. Ho feia a petició d'Anthony Delon, el fill gran de l'artista.

Ara, l'última parella de l'actor, la japonesa Hiromi Rollin, ha enviat una carta de sis pàgines a la Fiscalia de Montargis on explica uns fets antics que qualifica de "temptativa d'homicidi voluntari" de l'actor. N'acusa els fills d'Alain Delon i demana que s'obri una investigació.

Rollin assegura que els fills han privat l'actor del tractament mèdic necessari per estabilitzar el limfoma que pateix.

Segons la carta, Alain Delon no segueix cap tractament contra el càncer des de fa sis mesos i això ha provocat "un greu i ràpid deteriorament del seu estat de salut".


Tres fills de dos matrimonis

Els tres fills de l'actor (Anthony, Alain-Fabien i Anouchka) protagonitzen els últims mesos una guerra mediàtica i judicial per "protegir" la llegenda del cinema francès. Però abans dels enfrontaments fratricides, van aconseguir estar units contra un enemic comú: Hiromi Rollin.

Al juliol, els tres germans Delon van denunciar Rollin per "assetjament moral". En aquell moment, Alain Delon vivia amb Hiromi Rollin i els fills consideraven que la companya del seu pare "abusava de la seva debilitat" des que va tenir un ictus el 2019.

Segons els descendents de l'actor, Hiromi es mostrava agressiva amb ells i controlava les converses telefòniques, els correus electrònics i tots els intents de comunicació entre pare i fills.

Arran d'aquesta denúncia, Alain Delon i Hiromi Rollin van deixar de viure junts a la residència de l'actor a Douchy, al sud de París. Ara a la residència familiar hi viu la filla, Anouchka Delon.

Les disputes entre els familiars de l'actor francès s'han airejat durant mesos a platós de televisió i també als jutjats, on els fills i la parella actual de Delon han presentat un munt de denúncies i contradenúncies. En poc més d'una setmana, Anthony, el fill gran, ha presentat denúncia contra Anouchka, l'única filla de Delon. Una denúncia que li va tornar com un bumerang perquè Alain Delon ha denunciat Anthony per perjudicar la reputació d'Anouchka. I, pocs dies més tard, l'excompanya de l'actor, Hiromi, ha denunciat els tres descendents.

ARXIVAT A:
JudicialCinema
Anar al contingut