Crítiques, insults i manipulacions contra Greta Thunberg es giren contra els autors
Greta Thunberg somrient, aquest divendres a Mont-real (Reuters)
Los Angeles

Greta Thunberg demana ajuda per travessar l'Atlàntic i poder ser a la cimera de Madrid

La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, li ha demanat via Twitter que contacti amb el govern espanyol per ajudar-la a creuar l'Atlàntic

RedaccióActualitzat

L'activista Greta Thunberg ha demanat ajuda per Twitter per travessar l'Atlàntic i poder ser a Madrid per la cimera. Ha estat poca estona després de confirmar-se que es faria finalment a Madrid.

"Ara que la COP25 s'ha traslladat oficialment de Santiago a Madrid, necessitaré ajuda. He travessat mig món en sentit contrari. He de trobar una manera de travessar l'Atlàntic", diu.

 

 

Recordem que l'adolescent sueca és a Amèrica, on va viatjar amb una embarcació de zero emissions de carboni, ja que no agafa avions per l'impacte que tenen les aeronaus en l'escalfament global.
 

La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha respost a la demanda de l'activista sueca i li ha demanat que es posi en contacte amb el govern espanyol per ajudar-la a creuar l'Atlàntic i que pugui assistir a la cimera:

"Benvolguda Greta, seria fantàstic tenir-te aquí a #Madrid. Has fet un llarg recorregut i ens ajudes a tots a conscienciar-nos, a obrir les ments i a millorar l'acció. Ens encantaria ajudar-te a creuar l'Atlàntic. Ens posarem en contacte per fer-ho possible."

 

 

Greta Thunberg va assistir a la cimera del clima de l'ONU que es va fer al mes de setembre i tenia previst tancar el seu viatge a Xile. 

Di Caprio dona suport a Thunberg

L'actor Leonardo Di Caprio, que a les xarxes socials es presenta com a "actor i ecologista", ha publicat, en el seu compte d'Instagram, una foto al costat de Greta Thunberg, de qui diu que "s'ha convertit en una líder del nostre temps". Di Caprio afegeix: "Espero que el missatge de la Greta sigui una crida que faci adonar-se als líders mundials que el temps de la inacció s'ha acabat".

"Hi ha poques vegades en la història de la humanitat en què algunes són amplificades en moments crucials i de manera tan transformadora, però Greta Thunberg s'ha convertit en una líder del nostre temps. La història ens jutjarà pel que fem avui per ajudar a garantir que les generacions futures puguin gaudir del mateix planeta habitable que tan clarament hem donat per fet. Espero que el missatge de la Greta sigui una crida que faci adonar-se als líders mundials que el temps de la inacció s'ha acabat. És a causa de la Greta i de joves activistes d'arreu que sóc optimista sobre el que el futur ens depara. Ha estat un honor compartir un temps amb la Greta. Ella i jo ens hem compromès a donar-nos suport mutu, amb l'esperança d'assegurar un futur més brillant per al nostre planeta."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are few times in human history where voices are amplified at such pivotal moments and in such transformational ways – but @GretaThunberg has become a leader of our time. History will judge us for what we do today to help guarantee that future generations can enjoy the same livable planet that we have so clearly taken for granted. I hope that Greta's message is a wake-up call to world leaders everywhere that the time for inaction is over. It is because of Greta, and young activists everywhere that I am optimistic about what the future holds. It was an honor to spend time with Greta. She and I have made a commitment to support one another, in hopes of securing a brighter future for our planet. #FridaysforFuture #ClimateStrike @fridaysforfuture

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

 

 

 

Anar al contingut