Barcelona

Festa a l'hospital per les noces d'or d'un matrimoni ingressat per coronavirus

Personal sanitari de l'Hospital del Mar improvisa un casament per celebrar els 50 anys de casats d'una parella

RedaccióActualitzat

La Carmen i en Tomás van celebrar dimecres els 50 anys de casats d'una manera que segur que no tenien prevista. Les noces d'or els han agafat a l'Hospital del Mar, on estan ingressats per Covid-19, però això no ha estat impediment perquè poguessin celebrar l'aniversari.

Metges i, sobretot, personal d'infermeria es van bolcar per fer que la parella passés un dia inoblidable. Van improvisar un vel per a ella amb una bata, i un corbatí per a ell amb una esponja. Els van posar dues cadires a la porta de l'habitació que comparteixen "perquè vam amb oxigen i estan justets", comenta Inés Ibáñez, cap de la Unitat Confinats de l'Hospital del Mar.

Els nuvis van bufar les espelmes dels 50 anys de casats
El personal sanitari es va bolcar en la festa de les noces d'or de la Carmen i en Tomás

No hi van faltar l'himne nupcial, ni el pastís ni el mestre cerimònies, amb una infermera fent de capellà. Tampoc hi va faltar la música, un dels moment més celebrats, amb els nuvis arrencat-se a ballar el "Mi gran noche" de Raphael i la rumba:

"Vam posar els Manolos, perquè volien rumba. Ell es va aixecar, es va arremangar. Vaig pensar: 'Mare meva, a veure si passa alguna cosa. Quin remordiment!. Pero no, no, super bé. Aquell dia van revifar, la senyora sobretot, va fer una revifada!. Va ser molt emotiu, Vam plorar, vam riure també, però també vam plorar."

Les felicitacions per carta i amb una videoconferència amb la família van acabar d'arrodonir un dia que, tot i no ser com ells haguessin desitjat, de ben segur no podran oblidar.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut