Els fets han passat a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, quan l'A-7 connecta amb l'N-340 (CCMA/Núria Sabaté)

Els Mossos investiguen el tret d'un agent a un home que volia envestir un cotxe patrulla

L'home, que havia robat un cotxe i era perseguit pels Mossos, ha intentat fugir d'un control a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

RedaccióActualitzat

Aquesta informació ha estat actualitzada en una nova notícia

Un home ha resultat ferit crític pel tret al cap d'un agent dels Mossos d'Esquadra després d'escapar d'un control i intentar envestir una patrulla a l'autovia A-7. Ha estat al punt quilomètric 1122,5, quan connecta amb l'N-340, a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp.

La policia ha informat que l'home ha robat un vehicle a Amposta poc abans de la una del migdia i ha fugit. Una patrulla dels Mossos hauria començat una persecució per aturar-lo i poder-lo detenir.

Quan el lladre s'ha trobat un control dels Mossos, s'ha vist atrapat i ha intentat girar cua contra direcció, però s'ha trobat amb els agents que el perseguien.

Ha estat en aquest moment quan un dels agents ha obert foc contra el cotxe: un tret ha impactat al motor i l'altre hauria travessat el vidre davanter i hauria impactat al cap de l'home.

L'home està ingressat a l'Hospital Joan XXIII en estat crític.


Investigació en marxa

Segons els Mossos, l'agent hauria disparat en defensa pròpia en veure que el conductor del vehicle es dirigia contra ells accelerant. 

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos s'ha fet càrrec del cas i Afers Interns dels Mossos revisarà l'actuació dels agents, com sempre es fa en casos d'ús de l'arma reglamentària, per determinar si l'agent ha actuat en proporció i si ha seguit els protocols. 

Els agents dels Mossos implicats estan rebent assistència psicològica. 
 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut