Imatge aèria de la cala de roques on ha tingut lloc l'accident
La dona ha caigut a l'aigua, prop d'una zona de roques, mentre feia una via ferrada a la Costa Brava (Mossos d'Esquadra)

Ferida greu una dona que ha caigut d'una via ferrada sobre el mar, a Sant Feliu de Guíxols

La víctima ha caigut a l'aigua des de prop de 10 metres d'alçada i una moto d'aigua l'ha recollit i l'ha portat a una cala

RedaccióActualitzat

Una dona ha resultat ferida greu després de caure d'uns 10 metres d'alçada quan feia la via ferrada de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà. La víctima ha caigut a l'aigua, prop d'una zona de roques, on una moto d'aigua l'ha recollit i l'ha portat fins a una cala propera.


El 112 ha rebut l'avís poc després de dos quarts de 10 del matí i els bombers han accedit per terra i aire a la cala, on li han fet la primera atenció. Poc després l'han portat a la zona del port, on un helicòpter medicalitzat del SEM l'ha recollit i l'ha traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Els Bombers han activat un helicòpter, la unitat de rescat amb GRAE i SEM i quatre dotacions terrestres de suport. El SEM ha activat una unitat terrestre, l'equip conjunt amb Bombers i un helicòpter medicalitzat.

Anar al contingut