Madrid

Feijóo diu que el "cas Camps" no és per estar content i que cal deixar actuar la justícia

El president del Galícia, Alberto Núñez Feijóo, s'ha sumat a la defensa de Francisco Camps que han fet la resta dels principals dirigents del PP tot i que ha dit que cal deixar actuar els tribunals. Feijóo ha defensat que "el que ha passat amb Camps no és per estar content. Hem d'aclarir que és el que hi ha, amb independència de qui sigui l'afectat, ja sigui un company de partit o un adversari polític". Per la seva banda, la vicpresidenta espanyola ha qualificat de "penosa i insultant" l'actitud de Rajoy.

Actualitzat
Pel president popular a Galícia, les converses telefòniques entre Camps i Álvaro Pérez, conegut com "El Bigotes", s'han sobredimensionat ja que són "xerrades privades" amb "frases entretallades". En declaracions a la cadena SER, Feijóo ha afegit que "si un espavilat s'ha beneficiat de determinats negociets i es pretén inculpar persones que de moment no han tingut cap taca al seu expedient em sembla doblement greu".

Per la seva banda, la vicepresident María Teresa Fernández de la Vega, ha indicat aquest divendres que l'executiu serà "prudent" fins que decideixi la justícia. També ha demanat la mateix prudència a Mariano Rajoy, a qui ha demanat que basi el seu judici moral en funció "del nombre de vestits" que s'hagin regalat a dirigents valencians.

El president de la Comunitat Valenciana, Franscio Camps, està acusat presumptament d'admetre vestits com a regals d'empresa de la trama Francisco Correa. Ara s'hi afegeixen noves proves, com els documents aportats pel sastre José Tomàs, que han demostrat que el vestuari de Camps el pagava l'empresa Orange Market.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut