Imatge dels germans Liam i Noel Gallagher, membres d'Oasis
Imatge dels germans Liam i Noel Gallagher, membres d'Oasis (EFE)

Febre per Oasis: els preus dels hotels, pels núvols abans que surtin les entrades a la venda

La bogeria que ha causat l'anunci de la banda ha fet que, en alguns casos, els preus s'hagin fins i tot quadruplicat, segons alguns mitjans britànics

RedaccióActualitzat

L'anunci del retorn d'Oasis, 15 anys després de la seva separació, amb una gira l'any que ve al Regne Unit i Irlanda ha revolucionat els fans de la banda, però també les seves butxaques i les previsions de caixa dels establiments hotelers.

Els seguidors que vulguin veure de prop Liam i Noel Gallagher junts altre cop dalt de l'escenari hauran de viatjar fins a les ciutats de Cardiff, Manchester, Londres, Edimburg i Dublín.

Malgrat que falta un any per a l'esdeveniment, molts seguidors volen assegurar-se no perdre's la cita i s'han afanyat a buscar on passar la nit el dia del concert.

Això ha fet que, en només 24 hores, la demanda s'hagi disparat i també els preus. I això que encara no tenen les entrades --les més barates costaran 150 euros, segons premsa britànica--, perquè encara no han sortit a la venda.


Els fans de la banda de Manchester han mostrat la seva indignació a les xarxes --amb captures de pantalla de llocs web de reserves--, perquè probablement molts veuran frustrats els seus plans.

 

De fet, fins i tot, alguns mitjans britànics asseguren que molts hotels ja han penjat el cartell de complet i el preu d'una habitació s'ha gairebé quadruplicat.


El Daily Mail assegura que a la ciutat de Cardiff, on la banda arrencarà la gira, una habitació que costa 181 lliures la setmana abans que actuï Oasis, els dies del concert en costa 676.

A Edimburg, Oasis hi actuarà dues nits, el 8, 9 i 12 d'agost. Per aquestes dates alguns hotels ja són plens a un any vista. Segons Daily Record, que ha rastrejat algunes de les ofertes d'hotels més barates a la capital escocesa, l'hotel més econòmic és a partir de 420 lliures la nit. I no és pas un hotel de 4 estrelles, és un hotel senzill, a prop de l'aeroport, lluny del centre de la ciutat.

Segons The Mirror, els preus a Londres també han augmentat i citen un hotel que ja cobra més del doble per l'estada d'una nit el cap de setmana abans de l'actuació a Wembley.

 

Dates dels concerts

La banda anunciava aquest dimarts la seva tornada amb les dates de 14 concerts, però aquest dijous ha anunciat tres noves dates davant l'alta demanda d'entrades. Concretament, farà un quart concert a Manchester, la seva ciutat natal, un altre a Londres i un altre a Edimburg. 

Aquest és el llistat de concerts d'Oasis programats per a l'estiu del 2025:

Cardiff Principality Stadium - 4/5 de juliol

Manchester Heaton Park - 11/12/16/19/20 de juliol

Estadi de Wembley de Londres: 25/26/30 de juliol i 2/3 d'agost

Edinburgh Scottish Gas Murrayfield Stadium - 8/9/12 d'agost

Dublin Croke Park - 16/17 d'agost
 

Quan surten a la venda les entrades?

Les entrades sortiran a la venda aquest dissabte, 31 d'agost, a les 10 del matí --hora catalana--. En el cas del concert de Dublín, una hora abans.

Aquest dijous, però, ja hi haurà una prevenda. Qui hi vulgui accedir, s'haurà de registrar aquest dimecres abans de les vuit del vespre a través d'una pàgina web que el grup ha compartit a la xarxa X.

Es farà un sorteig entre els registrats, i els guanyadors rebran un correu electrònic amb la informació per poder accedir a la prevenda.


Però qui es quedi sense entrades per assistir al retrobament, que no perdi l'esperança. Això sí, que comenci a fer guardiola. Tot i que seran els únics concerts a Europa, el grup afirma que anunciaran concerts per a després de l'estiu en altres continents.

 

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut