Estopa en el Coca-Cola Music Experience, el 2023
Estopa en el Coca-Cola Music Experience, el 2023 (Europa Press)

Estopa actuarà l'any vinent a l'Estadi Olímpic de Barcelona en la gira dels 25 anys

Els germans Muñoz presentaran àlbum a la primavera i un nou single la setmana vinent

RedaccióActualitzat

Fa dies, els germans Muñoz publicaven un vídeo a les xarxes socials on apareixien caminant per la gespa de l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, al mateix temps que es veien imatges del Cívitas Metropolitano de Madrid. Un clip que finalitzava amb un enigmàtic "Tic tac" que donava pistes als fans del que aviat anunciarien. 

I és que Estopa ja ha resolt el misteri, i aquest 2024 farà dos concerts de gran format: el 10 de juliol a l'Estadi Olímpic de Barcelona, i abans, el 22 de juny, actuaran a l'estadi de l'Atlètic de Madrid, al Cívitas Metropolitano.

Dos estadis amb capacitat per a més de 50.000 persones on actuaran dins de la gira del seu 25è aniversari. Així ho han anunciat en un nou vídeo que, entre altres xarxes socials, han publicat a X:

Al mateix clip asseguren que les entrades per als dos concerts es posaran a la venda el pròxim 30 de novembre a les 22.00.
 

Nou disc el 2024

La gira dels 25 anys anirà acompanyada d'un nou àlbum anomenat "Estopía", que s'estrenarà a la primavera i on els germans Muñoz presentaran 12 cançons. Una d'aquestes, "El día que tú te marches", es publicarà divendres que ve, 1 de desembre. 

Tot i això, alguns mitjans ja n'han avançat un fragment. Es tracta d'una rumba que han gravat amb la col·laboració de la cantant Chonchi Heredia i que alguns usuaris han compartit a la xarxa social X:


Originaris de Cornellà de Llobregat, Estopa es van donar a conèixer l'octubre del 1999 amb un primer àlbum que portava el mateix nom del grup.

Amb cançons com "Suma y sigue" i "La raja de tu falda", Estopa va aconseguir vendre més de 2.000.000 de discos, un rècord per a un grup debutant a l'Estat. Des de llavors, han publicat una desena d'àlbums, l'últim, "Fuego" (2019), amb el qual van commemorar el seu 20è aniversari. 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut