El presumpte estafador detingut per la policia (Policia Nacional/Europa Press)

Estafa 250.000 euros a un home a qui havia ofert ajuda informàtica mentre comprava un mòbil

La policia deté a Alacant el presumpte autor dels fets, un jove de 28 anys que s'hauria guanyat la confiança de la víctima per accedir als seus comptes bancaris
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Un jove de 28 anys ha estat detingut per la policia a Alacant, acusat d'estafar més de 250.000 euros a un home a qui va enganyar fent-se passar per expert informàtic.

La Policia Nacional ha explicat que la víctima ho va anar a denunciar a la comissaria de la ciutat, després de descobrir que el jove li havia robat part dels estalvis. Segons la seva versió, l'home va conèixer el presumpte estafador en una botiga de telefonia on havia anat a comprar. El jove l'hauria ajudat a comprar un telèfon i, posteriorment, se li va oferir per resoldre-li tota mena de problemes informàtics a domicili.

El presumpte estafador va aconseguir, a partir d'aquí, guanyar-se la confiança de la víctima, que li va permetre operar lliurement, des de casa seva i a través del seu ordinador, des d'on va aconseguir accedir als seus comptes bancaris.

Així, hauria entrat fins a 20 vegades als seus comptes corrents, des d'on hauria executat un total de 65 transferències bancàries.

Durant les investigacions, la policia va seguir el rastre dels diners fins a trobar el jove en un pis de la ciutat d'Alacant. Llavors, va establir un operatiu que va culminar amb la detenció de l'investigat, que va ser posat a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte d'estafa.

El jove ha estat posat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant.

 

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut