Fent esport a Bèlgica
Fent esport a Bèlgica

Esport a l'aire lliure en ple confinament: Espanya ho prohibeix i Bèlgica ho recomana

A Espanya està prohibit, a Bèlgica el govern pràcticament ho recomana i a França i a Itàlia està permès amb restriccions, tot i que, veient el que fan algunes persones, el govern italià s'està plantejant limitar-ho

RedaccióActualitzat

La majoria de països europeus estan optant pel confinament per intentar frenar l'expansió del coronavirus, però això vol dir, per exemple, que no es pot fer esport a l'aire lliure?

A França encara es pot veure força gent al carrer. Fan sortides breus per caminar, treure el gos i fer una mica d'exercici, encara que fer esport està prohibit.

A Itàlia, el mateix, es pot sortir sempre que es mantingui la distància de seguretat. Ara comencen a plantejar-se mesures més dràstiques per impedir els contagis de la malaltia.

Espanya és l'únic estat on durant el confinament no es pot fer esport fora de casa. Però també aquí n'hi ha que se salten la prohibició.

L'altra cara de la moneda és Bèlgica. Malgrat el confinament, el govern permet, i fins i tot recomana, sortir a l'aire lliure per fer activitat física. Es pot practicar en família i fins i tot amb un amic, sempre mantenint una distància de seguretat. Per a ells pesen més els problemes físics i psicològics que pot comportar el confinament.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut