Els detinguts al·leguen que una setena persona havia de pagar i va marxar del local (iStock)

Es neguen a pagar un sopar de 12.000 euros en un restaurant d'Eivissa i acaben detinguts

La Policia Nacional arresta sis persones, un home i cinc dones, per presumpte delicte d'estafa

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut sis persones que s'han negat a pagar un compte de 12.291 euros després d'haver sopat en un restaurant d'Eivissa.

Els detinguts són un home britànic de 77 anys i cinc dones d'entre 24 i 39 anys de diferents nacionalitats. La policia els acusa de presumpte delicte d'estafa, segons ha informat aquest dissabte en un comunicat.

Els fets van passar dimecres passat en un establiment de l'illa on els sis clients van demanar menjar i begudes alcohòliques d'alt valor. En rebre la factura, que pujava a gairebé 12.300 euros, es van negar a abonar-la.

Els treballadors del restaurant van acabar avisant la policia. L'explicació que van donar els acusats és que una suposada setena persona, que és la que havia de pagar, havia abandonat el local feia deu minuts.

La policia acusa els sis detinguts, cinc dones i un home, de presumpta estafa (Europa Press)

Segons els detinguts, aquest individu els havia reservat la taula i els havia convidat a sopar, i que per això no tenien cap intenció de fer-se càrrec del compte, però no van donar cap més explicació.

En veure tot el que havia passat i una vegada van entrevistar tots els implicats, la policia va detenir els sis clients per un presumpte delicte d'estafa.

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut