Els agents van detectar un grup d'homes que es feien senyals quan detectaven persones amb rellotges cars al centre de Barcelona

Enxampen set lladres mentre robaven rellotges d'alta gamma a Barcelona

El valor dels rellotges robats puja a 15.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a la nit a Barcelona set lladres de rellotges d'alta gamma després d'interceptar-los in fraganti mentre robaven a dues víctimes a l'Eixample i a Ciutat Vella.

Els agents van poder recuperar els rellotges, valorats en 15.000 euros, després de detectar i seguir els sospitosos.


La nit de dijous, una patrulla dels Mossos va observar tres homes que es feien senyals quan detectaven persones amb rellotges d'alta gamma al centre de Barcelona.

Els policies van començar a seguir-los de forma discreta. En un moment determinat, els lladres van abordar una parella. Un dels individus es va posar a parlar amb l'home, va encaixar-li la mà i va començar a fer-li estrebades per arrencar el rellotge del canell, valorat en 10.000 euros

Quan els Mossos van decidir intervenir, els autors van fugir del lloc en direccions oposades, però van ser interceptats poc després. Se'ls va detenir per un delicte de robatori amb violència.
 

Passada la mitjanit de dijous, un grup de mossos de paisà va detectar un grup de quatre homes que vigilaven la sortida d'un hotel a Ciutat Vella.

En un moment donat, dos d'aquests homes es van abraonar sobre una parella de turistes. Mentre un immobilitzava la víctima per l'esquena, l'altre home li va estrebar el rellotge del canell.

Els agents van interceptar i detenir els autors de l'estrebada i van recuperar el rellotge sostret, valorat en 5.000 euros.

ARXIVAT A:
PolicialSeguretat
Anar al contingut