Fitipaldi enxampat circulant a 137 km/h per la Meridiana de Barcelona
Fitipaldi enxampat circulant a 137 km/h per la Meridiana de Barcelona

Enxampat conduint a 134 km/h per l'avinguda Meridiana de Barcelona

El conductor ha estat denunciat penalment per conduir a una velocitat que pràcticament triplica el límit, establert en 50 km/h en aquella via

RedaccióActualitzat

Enxampen un fitipaldi conduint a 134 quilòmetres per hora a l'avinguda Meridiana de la ciutat de Barcelona, una via limitada a 50 km/h.

Segons ha publicat la Guàrdia Urbana a la xarxa social X, el conductor ha estat denunciat penalment. Una càmera situada a la via va captar el moment en què el conductor circulava per sobre de la velocitat permesa.

El compte de la Guàrdia Urbana n'ha difós la imatge i ha recordat el perill que suposa viatjar a aquestes velocitats, tant per als conductors com per a la resta de persones.  

Superar els 101 km/h en un tram limitat a 50 es considera una infracció molt greu i comporta la pèrdua de 6 punts del carnet i una multa de 600 euros.

El Codi Penal (article 379) castiga els excessos de velocitat de més de 60 km/h en vies urbanes i de més de 80 sobre el límit permès a les vies interurbanes amb pena de tres a sis mesos de presó o una multa de sis a dotze mesos i amb entre 31 i 90 dies de treballs per a la comunitat.

També es pot privar els infractors del dret a conduir vehicles de motor durant un període d'entre un i quatre anys.

 

ARXIVAT A:
TrànsitSeguretat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut