L'actriu Zoë Kravitz abans de l'estrena mundial de l'última pel·lícula sobre Batman, el 2022
L'actriu Zoë Kravitz abans de l'estrena mundial de l'última pel·lícula sobre Batman, el 2022 (Europa Press/John Nacion)

"Encara no estem preparats": la primera pel·lícula de Zoë Kravitz ha d'eliminar "cony" del títol

L'actriu debuta com a directora amb un film que duia el nom original de "Pussy island" i que ha generat controvèrsia

RedaccióActualitzat

L'actriu --i ara directora-- Zoë Kravitz va començar a escriure el guió de la seva primera pel·lícula el 2017 i, abans que cap altra cosa, va anotar el títol: "Pussy island" (que es podria traduir com "L'illa dels conys").

Ara, poques setmanes abans que s'estreni, ha revelat que li van fer canviar el nom perquè "a les dones els ofenia la paraula" i la societat, en general, "no està preparada".

En una entrevista a Entertainment Weekly, Kravitz ha explicat que les que llegien el títol deien que no volien veure el film. I per això es dirà "Blink twice" ("Parpelleja dues vegades").

"Aquest era en part el motiu pel qual volia fer servir la paraula, per intentar apropiar-nos-la i que no fos tan incòmoda de fer servir", ha declarat.

El rebuig a la paraula "pussy" era la reacció contrària a la que buscava la directora, que justament volia apel·lar el públic femení amb un thriller sobre una cambrera que viatja a l'illa privada d'un multimilionari, on la situació es comença a tòrcer quan la seva amiga desapareix.

Hi ha altres raons que han empès a modificar el nom: ni l'Associació de Cinema dels Estats Units (MPAA) volia posar la paraula als cartells ni les sales de cinema volien imprimir-la a les entrades.

"Se'm va deixar molt clar que "pussy" és una paraula que nosaltres, la nostra societat, encara no estem preparats per acceptar", ha valorat Kravitz.

Tot i que assegura que segueix creient en el títol original, l'actriu ha afirmat que està "contenta" amb el canvi, que suposa el seu debut com a directora amb Naomie Ackie i Channing Tatum com a protagonistes.

Fins ara, la intèrpret, filla de Lenny Kravitz, havia destacat pels seus papers en sèries com "Big little lies" o "High fidelity".

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut