En llibertat provisional l'acusat d'atropellar mortalment un ciclista divendres
El vehicle amb què, segons els Mossos d'Esquadra, s'hauria comès l'atropellament (ACN)
Celrà

En llibertat provisional l'acusat d'atropellar mortalment un ciclista divendres

Els Mossos d'Esquadra l'havien detingut diumenge, després de buscar el vehicle amb què va fugir sense auxiliar la víctima

RedaccióActualitzat

Aquest dilluns a la tarda ha quedat en llibertat provisional l'home acusat d'haver atropellat mortalment un ciclista divendres al matí a Cornellà del Terri, al Pla de l'Estany.

L'atropellament va passar al matí, en el punt quilomètric 40 de la carretera C-66. El ciclista és un veí del poble que anava a treballar en bicicleta.

Els Mossos d'Esquadra no van rebre avís de l'accident fins a les 10 del matí. Van trobar la víctima amb ferides greus i els serveis mèdics desplaçats fins al lloc amb un helicòpter medicalitzat no van poder salvar-li la vida.

Tot apunta que feia molta estona que estava ferit a terra, perquè havia sortit de casa a les 7 del matí.

La bicicleta, completament destrossada, la van trobar al marge dret, just sota la tanca metàl·lica de la via.

 

Un vehicle de manteniment, divendres, al lloc de l'atropellament

 

Els Mossos van sospitar des del primer moment d'un atropellament i van trobar restes que van permetre determinar la marca del cotxe implicat.

La recerca, amb col·laboració ciutadana, va permetre detenir diumenge un home de 57 anys, veí de Celrà, població del Gironès a quinze quilòmetres de Cornellà del Terri.

Els Mossos han explicat que el vehicle que conduïa, de lloguer, tenia danys al davant, a la part dreta i a la lluna.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el sospitós ha quedat en llibertat provisional després de declarar en el jutjat d'instrucció número 3 de Girona, en funcions de guàrdia. L'investiguen pels delictes d'homicidi imprudent i abandonament del lloc de l'accident.

ARXIVAT A:
PolicialTrànsit
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut