Un vehicle de la Policia de Bèlgica (Wikipedia)

En llibertat dos bessons perquè no poden distingir quin d'ells va cometre el delicte

En una baralla de bar l'any 2015, un dels germans va agredir un home i l'altre va intentar impedir-l'hi. Ni els testimonis ni la víctima van saber identificar el culpable
Redacció Actualitzat
TEMA:
Judicial

Dos germans bessons de la ciutat de Lovaina, a Bèlgica, han quedat en llibertat després que un d'ells protagonitzés una baralla de bar i la policia no pogués identificar qui n'era l'autor.

Els dos germans estaven encausats per assaltar i causar lesions a un home en una baralla l'any 2015. Un d'ells va ser l'agressor, i l'altre el va separar de l'agredit.

La policia va obtenir la gravació dels fets a través de les càmeres de seguretat del local, però els bessons s'assemblaven tant que ni els agents ni la víctima podien identificar-ne el culpable.
 

El bar de Lovaina, a Bèlgica, on va passar la baralla (Google Maps)
 

La jutge assenyala que no hi ha suficients proves per condemnar els dos germans:
 

"És obvi que un d'ells va intentar retenir l'altre. Per tant, no pot ser jutjat ni com a perpetrador ni com a còmplice."


Els dos germans van ser cridats per fer un interrogatori, però només un hi va assistir. Va explicar que primer va intentar aturar el seu germà perquè no agredís l'home, però que en comptes d'això va ser ell qui va rebre un cop de puny.

Els testimonis van donar proves dels fets, però cap va identificar el culpable amb prou claredat.

Segons el diari local Het Laatste Niews, els dos germans ja han estat encausats en el passat. El 2011, un d'ells va ser enviat a la presó per furt amb violència, mentre que el seu germà va ser absolt d'un delicte per proves contradictòries.

 

ARXIVAT A:
Judicial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut