Rafa Mir sortint del jutjat i pujant a un cotxe després de declarar aquest dimecres
Rafa Mir ha sortit del jutjat després de declarar aquest dimecres

La jutge deixa en llibertat el futbolista Rafa Mir, però l'investiga per violació

També ha quedat en llibertat amb càrrecs l'amic de Mir, també futbolista i també investigat per agressió sexual

RedaccióActualitzat

Llibertat amb càrrecs per al futbolista Rafa Mir, jugador del València, investigat per violació. Així ho ha decretat la jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 8 de Llíria que li ha pres declaració aquest dimecres. 

També li han imposat mesures cautelars: haurà de comparèixer periòdicament al jutjat, se li ha retirat el passaport i té prohibit sortir del país.

Mir va ser detingut aquest dilluns, després de la denúncia que va interposar una dona de 25 anys, que assegura que va anar amb una amiga, de 21, a casa del davanter, després del partit aquest dissabte entre el València i el Vila-real; i allà, Rafa Mir i un amic seu, el també futbolista Pablo Lara --capità de l'Alcantarilla-- les van agredir a totes dues.

Lara també va ser detingut i també ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar. En el seu cas, està investigat per agressió sexual i haurà de comparèixer periòdicament al jutjat, però no se li ha retirat el passaport.

Cap dels dos pot acostar-se a menys de 500 metres de les denunciants, ni tampoc comunicar-s'hi.

L'advocat de Rafa Mir, Jaime Campaner, ha declarat, abans de parlar amb el seu client i abans que declarés, que les relacions sexuals entre el futbolista i una de les denunciants van ser "sens dubte" consentides.

Diumenge al matí, les dues dones van anar a un centre hospitalari  de València per rebre atenció després de patir l'agressió i, posteriorment, van presentar la denúncia contra el jugador i el seu amic davant la Guàrdia Civil.

La Policia Local s'havia dirigit a primera hora del matí al domicili del jugador, en ser alertats per un veí que va sentir crits. 

Hi ha secret de sumari.

ARXIVAT A:
Agressió sexualPaís Valencià
Anar al contingut