Mbappé i Vinícius durant el partit contra el Valladolid (EFE)

El Reial Madrid goleja un Valladolid que només resisteix una part (3-0)

Fede Valverde obre el camí després del descans i Brahim i Endrick arrodoneixen el marcador en el tram final

Kylian Mbappé ha complert el moment desitjat de debutar com a titular en el primer partit amb la samarreta del Reial Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu. El francès, però, no ha pogut veure porteria contra el Reial Valladolid en la segona jornada de LaLiga EA Sports, cosa que sí que han fet Fede Valverde, Brahim i Endrick. Al final, 3-0 per als blancs. Carlo Ancelotti ha iniciat el partit amb aquest onze: Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Fran García; Tchouaméni, Fede Valverde, Güler; Rodrygo, Vinícius i Mbappé.

El Madrid no pot amb el Valladolid en una primera part molt pobra (0-0)

• Abans del partit, els jugadors del Madrid han ofert el trofeu de la Supercopa d'Europa a l'afició.
  • Fran García i Arda Güler han estat les novetats de l'onze d'Ancelotti.
  • Als 8 minuts, Mbappé ha dirigit el primer xut a porta del conjunt blanc. El davanter francès ha obligat a intervenir Hein.
  • La primera arribada del Valladolid amb cert perill ha estat als 16 minuts. Un xut de Machís que ha enviat a córner Tchouaméni.
  • El Madrid ha marxat al vestidor enmig d'alguns xiulets de desaprovació del públic.

Fede Valverde obre el camí, però la sentència tarda a arribar

• A la represa, Fede Valverde ha desencallat el partit amb un gol de falta que ha desviat Juric (min 48, 1-0).
  • Mbappé ha disposat d'un parell d'ocasions clares a la segona part, però li ha faltat la punteria i ha acabat substituït en el 85.
  • Sense l'estrella al terreny de joc, han brillat els suplents. Brahim ha fet el 2-0 gràcies a una passada llarga de Militao.
  • A l'afegit, Endrik s'ha fabricat el tercer i últim gol del partit.