Reunió de la Junta de Seguretat Local de Montcada i Reixac

Junta de Seguretat a Montcada i Reixac arran de l'atropellament d'una noia en un pas a nivell

La reunió ha abordat, entre altres qüestions, la seguretat als passos a nivell després d'una mort per atropellament aquesta setmana d'una noia de 16 anys
Redacció Actualitzat

La consellera d'Interior, Núria Parlon, el delegat del govern central a Catalunya, Carlos Prieto, i l'alcalde de Montcada i Reixac, Bartolo Egea, han comparegut després de la reunió de la Junta de Seguretat Local, en què s'ha tractat l'atropellament mortal d'una noia en un pas a nivell de Rodalies al municipi. En declaracions als mitjans de comunicació, Núria Parlon ha dit que no hi haurà agents dels Mossos d'Esquadra a les vies del tren per vetllar perquè ningú les creui quan no estigui permès.

"No és viable ni és la tasca dels cossos de seguretat estar destinat a controlar les barreres. Cal trobar agents cívics, per exemple, que puguin fer aquest suport, campanyes específiques i tot el que té a veure amb l'educació viària i els centres educatius."


La reunió de la Junta de Seguretat es produeix arran de l'atropellament de la jove, una noia de 16 anys que va morir dilluns quan intentava travessar les vies de l'R2. La principal hipòtesi de la policia és que la noia volia creuar amb la barrera abaixada.

Després de l'accident, l'alcalde de Montcada i Reixac, Bartolo Egea, va reclamar més seguretat a Renfe i Adif i va suggerir posar agents de seguretat controlant els passos a nivell en hores punta.

Vídeo de la roda de premsa posterior a la reunió:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut