Elton John durant un concert al Dodger Stadium de Los Angeles, als Estats Units, al novembre

Elton John deixa Twitter, on "la desinformació es fa servir per dividir el món"

La decisió arriba després del "canvi de polítiques" a la xarxa social des que l'ha comprat Elon Musk, que també ha piulat desitjant que "torni aviat"

Actualitzat

El músic i compositor britànic Elton John és l'última estrella que ha decidit deixar Twitter.

John, que té 75 anys, s'ha afartat de la plataforma social des que la va comprar el multimilionari Elon Musk perquè diu que "ha canviat de polítiques".

En una publicació que té destacada al perfil i que podria ser l'última que escriu, l'artista explica que l'entristeix que "la desinformació s'estigui fent servir per dividir el món". Afegeix:

"Tota la vida he intentat utilitzar la música per unir la gent. He decidit deixar de fer servir Twitter a causa del seu recent canvi de polítiques, que permetrà que la desinformació campi sense cap control."


Elon Musk, el magnat propietari de la companyia, ha piulat per respondre-li i desitjar-li que torni aviat.

També li adreça una pregunta: "M'encanta la teva música. Espero que tornis. Hi ha alguna desinformació que et preocupi especialment?"


Sir Elton John està en plena gira mundial de comiat i serà un dels caps de cartell del Festival de Glastonbury de l'any vinent.

La decisió que ha pres arriba després que Musk va garantir una "amnistia" en comptes suspesos a Twitter. Segons han alertat alguns experts, això podria exacerbar els discursos d'assetjament, odi i desinformació.

El mes passat, Twitter també va decidir deixar córrer les mesures contra els comptes que difonien informació enganyosa sobre la covid. Ara, la xarxa assegura que actuarà contra els comentaris "reincidents"

Més famosos del món de la música o el cinema s'han donat de baixa. És el cas dels actors Jim CarreyWhoopi Goldberg o el músic de White Stripes Jack White

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials MúsicaTwitter
Anar al contingut