Barcelona

Els sindicats dels Mossos d'Esquadra demanen la dimissió de Saura

L'anunci de la destitució del director general de la Policia, Rafael Olmos, no satisfà els sindicats dels Mossos d'Esquadra, que reclamen directament la dimissió del conseller d'Interior, Joan Saura. Tant el Sindicat de Policies de Catalunya com el Sindicat Autònom de Policia-UGT, els majoritaris al cos, ja donaven per feta la destitució d'Olmos i per això han avisat que cal que el Departament d'Interior n'assumeixi més responsabilitats. En aquest cas, el malestar ve per les ordres contradictòries que van rebre de carregar contra els manifestants dimecres i mantenir la posició l'endemà, dijous. Segons els sindicats de policies, aquestes ordres només ofereixen una imatge de confusió.

Actualitzat
Els sindicats presents als Mossos d'Esquadra consideren que la direcció política en les manifestacions del 18 i 19 de març són un despropòsit. Tant SPC com SAP-UGT demanen els caps del director General de la Policia, Rafael Olmos, i del conseller d'Interior, Joan Saura, i descarten que es destitueixin uniformats, com el cap de la Brigada Mòbil.

Abans que aquest dimecres es filtrés la destitució d'Olmos, dimarts, Joan Saura va escriure  una carta als Mossos a través de la intranet del cos en què els donava suport, tot i que després dels aldarulls va afirmar que hi havia hagut alguns errors.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut