Un conjunt de vuit segells del Royal Mail en homenatge als 60 anys dels Rolling Stones
Un conjunt de vuit segells del Royal Mail en homenatge als 60 anys dels Rolling Stones

Els Rolling Stones tindran uns segells propis per celebrar que compleixen 60 anys

El British Royal Mail posarà a la venda un conjunt especial de 12 segells "com a homenatge a un dels grups de rock més perdurables de tots els temps"

Actualitzat

Els Rolling Stones arribaran a la seixantena a l'abril i ja els comencen a ploure els primers regals. Poques bandes han durat tant com ells. Són, de fet, la banda de rock en actiu amb més anys a l'esquena. Els segueixen The Who, Aerosmith i U2. La Britain's Royal Mail, l'equivalent a Correus del Regne Unit, ha decidit fer-los un regal únic: dedicar-los una col·lecció de segells.

Des del Royal Mail han explicat que es tracta "d'un homenatge a un dels grups de rock més perdurables de tots els temps". La grandesa dels Stones és indubtable: s'estima que han venut uns 240 milions de discos arreu del món i al llarg d'aquests anys han recollit múltiples premis, inclosos tres Grammys.

 

 

Són dotze estampes que retraten Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood i el desaparegut Charlie Watts tocant en algunes de les seves actuacions més emblemàtiques arreu del món. Des de Hyde Park, a Londres el juliol del 1969 fins a East Rutherford, Nova Jersey, l'agost del 2019.

Charlie Watts en un dels segells
Charlie Watts en un dels segells (Reuters)

També hi ha imatges de la banda junta i pòsters dels seus tours mundials, així com articles de col·leccionisme. Els Stones són el quart grup a rebre aquest homenatge postal, després dels Beatles, Pink Floyd i Queen.

Ron Wood, Mick Jagger i Keith Richards en un dels segells
Ron Wood, Mick Jagger i Keith Richards en un dels segells (Reuters)

Els segells s'han fet en col·laboració amb la banda i es posaran a la venda a partir del 20 de gener, però a la pàgina web del Royal Mail ja hi ha la possibilitat de reservar-los.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut