Mick Jagger

Els Rolling Stones cancel·len la gira americana per l'estat de salut de Mick Jagger

La gira havia de començar a Miami el 20 d'abril i acabar a Ontario, Canadà, el 29 de juny
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Els Rolling Stones han hagut de cancel·lar la seva gira americana per malaltia de Mick Jagger, el líder del grup, de 75 anys. La banda britànica havia de començar la gira als Estats Units, concretament a Miami, Florida, el 20 d'abril. El tour l'acabaven el 29 de juny a Ontario, Canadà.

Segons un comunicat dels Rolling Stones, els metges li han dit a Jagger que no pot fer la gira perquè necessita atenció mèdica. El text també explica que els metges confien que el cantant es recuperarà i podrà tornar als escenaris aviat.

Jagger també ha publicat les seves disculpes als fans d'Amèrica i el Canadà a les xarxes:

"De debò que odio haver-vos de decebre així; estic destrossat per haver de posposar la gira però m'esforçaré per tornar als escenaris tan aviat com pugui."

 



El grup musical Rolling Stones es va crear el 1962 i va accedir a la glòria tres anys després amb l'àlbum "Satisfaction". És una de les més grans i influents bandes de tota la història del rock, a més de la més longeva. Ara hauran d'esperar que el seu líder es recuperi per poder tirar endavant la gira que tenien programada.
ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut