Kamala Harris
Els Obama han trucat a Harris i han penjat un vídeo a X (Reuters)

Els Obama es mullen i donen suport a Kamala Harris: "Farem tot el possible perquè guanyi"

Després d'uns dies des que Joe Biden fes un pas al costat, l'expresident i la seva dona aposten per una candidata que es consolida com a rival de Trump

RedaccióActualitzat

Després d'uns dies en què no s'havien posicionat, els Obama s'han mullat i han donat tot el seu suport a la nova candidata demòcrata, Kamala Harris, després que Joe Biden passés finalment el testimoni.

Amb un vídeo penjat a X, l'expresident dels Estats Units Barack Obama ha explicat que aquesta setmana tant ell com la seva dona, Michelle Obama, van trucar a Harris per expressar-li el seu "total suport":

"En aquest moment crític pel nostre país, farem tot el possible per assegurar-nos que al novembre guanyi"

D'aquesta manera els Obama trenquen el seu silenci sobre qui havia de ser el candidat que rellevés Biden, després que en els últims dies Harris hagi aconseguit el suport de la majoria de donants i s'hagi consolidat com a rival amb opcions de vèncer Donald Trump.

 

Suport en la cursa electoral per guanyar la Casa Blanca

En el vídeo es veu com Harris agafa el telèfon al matrimoni Obama: "Ostres, sou tots dos, quina sorpresa!". Michelle Obama li diu que està molt orgullosa i que "serà històric".

Després el seu marit s'hi suma i repeteix que tots dos estan "molt orgullosos" de donar-li suport en la cursa electoral cap a la Casa Blanca. Harris respon amb emoció:

"Michelle, Barack, això significa moltíssim per a mi. Tinc moltes ganes de fer això plegats amb vosaltres, el Doug i jo, junts. Les vostres paraules i la vostra amistat aquests anys signifiquen més del que puc expressar"

ARXIVAT A:
Estats UnitsEleccions Estats UnitsKamala HarrisEleccions Estats Units 2024
Anar al contingut